Att ta vara på tiden

Söndag kväll och helgen har gått oerhört snabbt. Vi har klippt, räfsat och städat. Vi åkte även iväg o hämtade bäddsoffan som jag hade hittat på Marketplace. Den gamla obekväma soffan som luktat unk har fått lämna plats för den nya. Kanske skall vi möblera om och flytta hörnskåpet men än så länge får det funka.

Satt i soffa hela kvällen (och lite nu på morgonen) och rätt som det är känner jag… även denna soffa börja lukta kattpiss 🙄 Vaf e det med folk o sina katter? Jag har haft flera katter men ingen av dem har pinkat o i soffan. Fick plocka ur alla dynor för att ”lukta” 🤮 och kom fram att 2 sittdynor luktar kattpink. 😭 Ett tag funderade jag på om det bara sarr i min näsa (läs inbillningssjuk)

Så nu har jag först försökt hitta om man kan köpa lösa dynor till Ektorpsoffan men jag hittar inga sådana?!?! Nästa steg är att leta rätt på soffa på secondhand och köpa hela soffan men bara hämta dynorna 😁 men förstår ju att man vill bli av med hela soffan. Funderar även på om dynorna inte är något liknande som min utemöbel från Ikea.

Jazz åkte till Garaget för att fixa lite, så jag spenderade min dag här i stugan själv. Plockade ur utemöblerna från bilen o ställde den där den skall stå. Vädret var så pass fint så jag gick ut på klipporna och satte mig en stund.

Senare fick jag ett glädjeskutt när jag såg/doftade att på baksidan av huset (där man aldrig är) finns en doftschersmin. Min älsklingsbuske. Den doftade dock inte smultron som är min favorit, smultronschersmin.

Jazz kom senare och vi grillade och ett glas rosévin. Jag som aldrig dricker alkohol på söndagar. Men ett glas blev det. Det blir jobb från stugan imorgon, så får man se hur det kommer fungera.

Lämna en kommentar